Eten met plezier

Artikelnummer: 9789021551821

€ 24,50

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht


Kookboek voor mensen met een nierziekte. Het leert je omgaan met beperkingen en geeft richtlijnen die een dieet nu eenmaal met zich mee brengt. Het bevat veel informatie over voedingsstoffen die belangrijk zijn voor nierpatiënten.


Dankzij de vele zoutarme gerechten is dit boek ook goed voor mensen die last hebben van een hoge bloeddruk. De met zorg samengestelde recepten variëren van Hollandse pot tot gerechten over de grens. En natuurlijk zijn bij ieder gerecht de voedingswaarden en bereidingstijden aangegeven.


Eten met plezier

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Eten met plezier

Details

Kun je als nierpatiënt nog steeds van eten genieten? Ja! Helemaal met de vele recepten in eten met plezier. Dit boek leert je omgaan met de beperkingen en richtlijnen die een dieet met zich meebrengt. Het bevat veel informatie over voedingstoffen die belangrijk zijn voor nierpatiënten, maar zeker ook voor mensen die een natriumbeperkt dieet volgen.

 

De met zorg samengestelde recepten variëren van Hollandse pot tot gerechten over de grens. Per portie zijn de voedingswaarden vermeld. De recepten en talloze voedingsadviezen van de diëtisten die dit boek schreven, staan in deze geheel herziene druk garant voor veel kook- en eetplezier. Nieuw is de samenwerking met de website www.dieetinzicht.nl, die de mogelijkheid biedt de voedingswaarden van een persoonlijk dagmenu te berekenen.

Extra informatie

Auteur Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga
Illustrator
Bindwijze gebonden
Afmetingen 17,7 x 24,9 x 1,5 cm
Aantal pagina's 160
Verschenen in 2012
Druk 8
Uitgeverij Uitgeverij Poiesz

Poiesz

 

Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.

 

U kunt contact met ons opnemen via

 

Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan

 

 M 06 204 324 15
 E  frits@poieszuitgevers.nl

 

Klik hier voor alle boeken van uitgeverij Poiesz op deze site

Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga

Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga

Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga zijn diëtisten gespecialiseerd in nierziekten. Spijker werkt in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Struijk in het VU medisch centrum in Amsterdam. Hun drijfveer is het goed informeren van nierpatiënten over het doel van de dieetadviezen en deze vertalen naar de praktijk van alledag. Hierdoor kunnen patiënten het dieet in hun dagelijks leefpatroon inpassen en zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun voeding. Het dieetboek Eten met plezier helpt daarbij.