Eten met plezier

Artikelnummer: 9789491549700

€ 19,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snel overzicht

De 9e, geheel herziene druk van Eten met plezier

Eten met plezier

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • Eten met plezier

Details

Eten met plezier helpt nierpatiënten al sinds 1975. Elke nieuwe druk van dit kookboek ging mee met de tijdgeest en sloot aan bij de laatste dieetinzichten. Ook nu is dat weer het geval. Eten met plezier staat boordevol verrassende recepten, uiteraard vergezeld van de voedingswaarden. De vele variatietips maken het koken avontuurlijk, net als de kruidenwijzer, die zoutarm koken een heel nieuwe dimensie geeft. De talloze voedingsadviezen van de diëtisten en de analysetabel maken bovendien dat u gerechten naar hartenlust kunt combineren en zelf de voedingswaarden ervan kunt berekenen.

Extra informatie

Auteur Anke Spijker en Trijntje Kok
Illustrator
Bindwijze paperback
Afmetingen 21,5 x 22,3 x 1,5 cm
Aantal pagina's 176
Verschenen in 2015
Druk 9
Uitgeverij Uitgeverij Poiesz

Poiesz

 

Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.

 

U kunt contact met ons opnemen via

 

Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan

 

 M 06 204 324 15
 E  frits@poieszuitgevers.nl

 

Klik hier voor alle boeken van uitgeverij Poiesz op deze site


 

Anke Spijker

 

Anke Spijker

Anke Spijker werkt als diëtist in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Ze heeft veel ervaring op het gebied van nierziekten en werkt op de poli nierziekten en de dialyseafdeling. Het vertalen van dieetbeperking naar praktische voedingsadviezen afgestemd op ieders individuele situatie, is elke keer een uitdaging. Anke is al sinds 1980 betrokken bij diverse uitgaven van Eten met plezier. Haar enthousiasme voor koken en lekker eten wil ze graag overdragen op haar patiënten .

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Trijntje Kok

Trijntje Kok

Trijntje Kok werkt in het Universitair Medisch Centrum in Groningen als diëtist. Zij begeleidt nierpatiënten op de poli en op de dialyseafdeling en patiënten die een niertransplantatie hebben ondergaan. Ze gebruikt haar jarenlange ervaring om patiënten te adviseren en te begeleiden en stelt altijd voorop ‘wat er wel kan’. Koken is haar hobby en het minderen van zout is een speerpunt. Deze twee dingen komen samen door te koken met verse producten, kruiden en specerijen, wat leidt tot verrassende smaken. Deze kennis wil ze graag delen met haar patiënten .