Aflevering van uw bestelling

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Op de dag dat wij uw bestelling aanleveren bij PostNL krijgt u van ons via e-mail bericht. U zult uw bestelling dan de volgende dag ontvangen. Soemer is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor alle artikelen die op voorraad zijn geldt dat wanneer u deze op werkdagen voor 16.00 bestelt, u ze morgen in huis heeft. In het geval dat u meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij u te laten bezorgen.
Op maandag worden geen pakketjes bezorgd.

LET OP! Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas verzonden als betaling binnen is! Houd rekening met 2 tot 3 werkdagen overboektijd. Indien wij uw betaling niet binnen 10 dagen hebben ontvangen komt uw order te vervallen.

 

Kan ik een tekst toevoegen aan mijn bestelling?

Wanneer het een cadeau betreft kunt u een tekst toevoegen aan uw bestelling. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces.

 

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit gewoon in het bestelproces aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen. Vervolgens vult u de gegevens in van het alternatieve afleveradres. Onder Adresboek kunt u adressen toevoegen en beheren. Deze adressen kunt u eenvoudig selecteren als u bijvoorbeeld uw bestelling wilt laten bezorgen op een ander adres. U betaalt hiervoor geen extra kosten.

 

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Ja dat is mogelijk, Soemer bezorgt ook buiten Nederland. Extra verzendkosten worden dan wel in rekening gebracht.