Spreekuur Thuis. Anticonceptie: Wat past bij jou?

SKU: 9789491549328

Voor een onbezorgd seksleven in elke levensfase


Availability: Out of stock

19,95 €
Product Description
Details

Iedereen wil graag van seks genieten zonder meteen zwanger te worden. Om zelf te bepalen wanneer je wel of niet zwanger wilt worden, heb je anticonceptie nodig. Er bestaan tal van anticonceptiemiddelen. Welke methode het beste bij je past, hangt onder andere af van je leeftijd, levensstijl of werk. Ben je jong en heb je wisselende contacten, dan heb je een andere behoefte dan een vrouw met een vaste relatie en een kind, een kraamvrouw of een vrouw die bijna in de overgang is. En vlieg je veel over de wereld door allerlei tijdzones of werk je onregelmatig, dan heb je weer andere wensen.

 

Al deze en andere vrouwen doen hun verhaal in Anticonceptie: wat past bij jou? Voor elke vrouw is er een ideale vorm van anticonceptie voorhanden. Alle moderne anticonceptiemethoden passeren de revue. Zo kun je je oriënteren op de verschillende mogelijkheden en ben je goed voorbereid als je er met je huisarts over gaat praten.

Additional Information
Additional Information
ISBN 9789491549328
Autor Dr. Frans Roumen
Illustrator
Bind-Methode paperback
Abmessungen 0,1 x 0,1 x 0,1 cm
Seitenzahl 144
Veröffentlicht in 2013
Druck 1
Verlag Uitgeverij Poiesz
Over de uitgeverij

Poiesz

 

Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.

 

U kunt contact met ons opnemen via

 

Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan

 

 M 06 204 324 15
 E  frits@poieszuitgevers.nl

 

Klik hier voor alle boeken van uitgeverij Poiesz op deze site