Thee, de nuchtere neef van wijn

SKU: 9789090322308

Hand- en kookboek over tea & foodpairing


Availability: Out of stock

35,00 €
Product Description
Details

Thee bij het eten, waarom zou je dat doen? Nou, bijvoorbeeld omdat het heel veel gemeen heeft met wijn, behalve dan de alcohol.Thee kan minstens zo complex zijn en net zo goed smaken versterken en bij elkaar brengen als wijn. Probeer dat maar eens met sap of water.

Dit boek staat niet alleen vol informatie, tips en heerlijke recepten met bijpassende theeadviezen, er staat ook in hoe je thee kiest bij kaas of chocola, hoe je er cocktails en mocktails mee maakt en hoe je ermee kookt. Een handboek én een kookboek, met thee in de hoofdrol.

Thee combineren met eten lijkt lastig, maar met dit boek draai je je hand er niet voor om!

 

Mariëlla Erkens is theesommelier. Als voormalig chef weet ze al jarenlang hoe ze smaken succesvol kan combineren. Zij legt in dit boek uit hoe je dat doet: thee uitzoeken bij gerechten. Het boek is een must voor elke liefhebber van thee en eten.

Met meer dan 70 recepten plus bijpassende thee-adviezen

 

Het boek is klimaatneutraal gedrukt door Drukkerij Tuijtel.

Additional Information
Additional Information
ISBN 9789090322308
Autor Tekst en recepten: Mariëlla Erkens, theesommelier.
Illustrator Fotografie: Harold Pereira. Styling: Nicole de Werk. Foodstyling: Mariëlla Erkens en Karin Luiten. Redactie: VanZussen.nl. Vormgeving: Natasha Tastachova
Bind-Methode gebonden
Abmessungen 18,0 x 24,8 x 2,2 cm
Seitenzahl 272
Veröffentlicht in 2019
Druck 1
Verlag Mariëlla Erkens
Over de uitgeverij

Mariëlla Erkens
Theesommelier

 

Mariëlla Erkens is specialist op het gebied van thee, met name Tea and Food pairing: hoe kies je de juiste thee bij het eten en waarom? Ze geeft theetrainingen, theecursussen, inspiratiesessies, theeworkshops en theeproeverijen, zowel aan particulieren als bij bedrijven. Dit is haar eerste boek over thee.

 

Voor meer informatie zie haar website: www.theesommelier.me
e-mail: me@theesommelier.me

Over de auteur

Auteur: Mariëlla Erkens

Mariëlla Erkens

Mariëlla Erkens is gepassioneerd theesommelier sinds 2011. Voorheen was ze werkzaam als kok, o.a. in haar eigen restaurant aan de noord-oostkust van Brazilië. Tegenwoordig geeft zij les in thee bij verschillende culinaire instituten en adviseert ze thee-gerelateerde bedrijven over thee en het combineren daarvan met voedsel.

 

In dit boek heeft zij haar liefde voor koken gecombineerd met haar liefde voor thee en laat ze zien dat er veel meer mogelijk is met thee dan je voor mogelijk had gehouden.

 

Voor meer informatie zie haar website: www.theesommelier.me
e-mail: me@theesommelier.me

Foto: D&R Fotografie