Goed zo! Appendix

SKU: 9789061432876
Bevat antwoorden (sleutels) van de oefeningen in deel 1 en 2, alle teksten van het luistermateriaal en een grammaticaal register.

Availability: In stock

23,00 €
Product Description
Details

Prilozjenie Oetsjebnik niderlandskogo jazyka

 

Дополнительный том – Приложение – пособие для учителя и тех, кто изучает язык самостоятельно. Здесь даются образцы выполнения письменных заданий, ответы к упражнениям из двух основных частей учебного курса и тексты устных упражнений, записанных на аудиодисках.

Additional Information
Additional Information
ISBN 9789061432876
Autor Hans Boland en Irina Michajlova
Illustrator
Bind-Methode paperback
Abmessungen 16,7 x 24,1 x 0,7 cm
Seitenzahl 102
Veröffentlicht in 2004
Druck
Verlag Uitgeverij Pegasus
Over de uitgeverij

 

 

Uitgeverij Pegasus

 

 Naar alle boeken van Pegasus

 

 

ons specialisme

Als uitgeverij is Pegasus dé specialist voor Oost- en Midden-Europese taal & cultuur in Nederland en België.

 

literair fonds

De uitgeverij heeft een literair fonds, waarin vooral de Russische literatuur uit de jaren ’20 van de vorige eeuw centraal staat. Maar daarnaast is bijvoorbeeld ook de klassieker ‘De brave soldaat Švejk’ van Jaroslav Hašek (met de originele tekeningen van Josef Lada!) een geliefde titel in ons fonds.

 

woordenboeken en taalstudie

Verder houdt de uitgeverij zich de laatste jaren vooral bezig met woordenboeken en taalstudie. Russisch is daarbij onze grootste taal, met o.a. de door Pegasus ontwikkelde cursus ‘Paspoort voor Rusland’, de cursus ‘Goed zo!’ (Nederlands voor Russischtaligen) en de grote woordenboeken Nederlands-Russisch en Russisch-Nederlands. Wij breiden echter ons fonds ook uit naar de talen in Midden-Europa, met onder meer woordenboeken Nederlands-Roemeens en Roemeens-Nederlands, een cursus Roemeens voor beginners, en woordenboeken Nederlands-Pools en Pools-Nederlands.

 

POES

Sinds 2003 publiceert Pegasus een wetenschappelijke reeks onder de naam ‘Pegasus Oost-Europese Studies’ (POES). In deze reeks zijn o.a. Festschriften, dissertaties en congresbijdragen te vinden.

 

fondslijsten

Er zijn verschillende fondslijsten beschikbaar, die als pdf-bestand te vinden zijn op de website. Klik hier om de fondslijsten te downloaden