Brainfood, van avocado tot walnoot
Een bijzonder kookboek vol recepten en tips voor iedereen die zijn hersenen fit en gezond wil houden.
Van ieder verkocht boek gaat € 1 naar het werk van de Hersenstichting
Beschikbaarheid: Op voorraad
Eten om je hersenen gezond te houden en misschien nóg slimmer te worden, hoe doe je dat? De wetenschap is er nog niet helemaal uit. Maar wat eten we intussen? En hoe maken we ons brainfood een beetje culinair en lekker?
Froukje Wattel ging op zoek naar recepten voor brainfood, geholpen door familie, vrienden, collega’s en culinaire schrijvers. Ook specialisten zoals ‘hersenprofessor’ Dick Swaab en psychiater René Kahn leverden recepten. Net als NOS-anchorman Rob Trip en presentatrice Paula Udondek, beiden ambassadeur van de Hersenstichting.
Het resultaat is een bijzonder kookboek vol recepten en tips voor iedereen die zijn hersenen fit en gezond wil houden. Maar ook voor wie kookt voor naasten die bijvoorbeeld na een beroerte willen weten hoe je gezonde vetten, meer vitaminen en minder zout binnen krijgt. Met deze recepten om van te watertanden, vol gezonde walnoten, avocado, olijfolie, zalm, havermout, smoothies, frambozen, bosbessen en andere smakelijke ingrediënten, wordt dat wel erg makkelijk en aantrekkelijk. Eén ding is zeker: brainfood was nog nooit zo lekker.
ISBN | 9789491549045 |
---|---|
Auteur | Froukje Wattel |
Illustrator | Wijnand Vlok |
Bindwijze | paperback, full colour |
Afmetingen | 21,3 x 22,1 x 1,0 cm |
Aantal pagina's | |
Verschenen in | 2012 |
Druk | 1 |
Uitgeverij | Uitgeverij Poiesz |
Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.
U kunt contact met ons opnemen via
Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan
• M 06 204 324 15
• E frits@poieszuitgevers.nl