Eten met plezier
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
ISBN | 9789491549700 |
---|---|
Auteur | Anke Spijker en Trijntje Kok |
Illustrator | |
Bindwijze | paperback |
Afmetingen | 0,1 x 0,1 x 0,1 cm |
Aantal pagina's | 176 |
Verschenen in | 2015 |
Druk | 9 |
Uitgeverij | Uitgeverij Poiesz |
Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.
U kunt contact met ons opnemen via
Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan
• M 06 204 324 15
• E frits@poieszuitgevers.nl
Anke Spijker
Anke Spijker werkt als diëtist in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Ze heeft veel ervaring op het gebied van nierziekten en werkt op de poli nierziekten en de dialyseafdeling. Het vertalen van dieetbeperking naar praktische voedingsadviezen afgestemd op ieders individuele situatie, is elke keer een uitdaging. Anke is al sinds 1980 betrokken bij diverse uitgaven van Eten met plezier. Haar enthousiasme voor koken en lekker eten wil ze graag overdragen op haar patiënten .
Trijntje Kok
Trijntje Kok werkt in het Universitair Medisch Centrum in Groningen als diëtist. Zij begeleidt nierpatiënten op de poli en op de dialyseafdeling en patiënten die een niertransplantatie hebben ondergaan. Ze gebruikt haar jarenlange ervaring om patiënten te adviseren en te begeleiden en stelt altijd voorop ‘wat er wel kan’. Koken is haar hobby en het minderen van zout is een speerpunt. Deze twee dingen komen samen door te koken met verse producten, kruiden en specerijen, wat leidt tot verrassende smaken. Deze kennis wil ze graag delen met haar patiënten .