Het prostaatkankerlogboek

SKU: 9789491549755

Jouw gids in prostaatkanker

Availability: Out of stock

24,95 €
Product Description
Details

Er is heel veel informatie over prostaatkanker beschikbaar. Het prostaatkankerlogboek is echter een heel bijzonder boek. Het is geschreven vanuit het patiëntenperspectief en levert op die manier een grote bijdrage aan het zelfmanagement van de patiënt. Wie de diagnose prostaatkanker krijgt, heeft behoefte aan antwoorden op heel veel vragen. Hoe is de ziekte ontstaan? Wat zijn mijn vooruitzichten en groot is de kans op genezing? Welke behandelmogelijkheden zijn er? Hoeveel invloed hebben de ziekte en de behandeling ervan op mijn dagelijks leven? Wat betekent het bijvoorbeeld voor mijn werk en mijn relatie? 

 

Het prostaatkankerlogboek neemt u mee langs de ingewikkelde route van diagnostiek en behandeling en laat zien welke moeilijke keuzes u moet maken. De leidraad daarvoor is de herziene Nederlandse ‘Richtlijn Prostaatcarcinoom’ die van toepassing is voor iedereen die bij de behandeling van prostaatkanker betrokken is. 

 

Aan de hand van het bijgevoegde Tabellenboekje kan de patiënt zijn behandeltraject in kaart brengen en heeft hij zijn persoonlijk dossier altijd bij de hand in het overleg met de specialisten. Op die manier heeft hij altijd zelf de regie.

Additional Information
Additional Information
ISBN 9789491549755
Autor Prostaat Kanker Stichting
Illustrator
Bind-Methode No
Abmessungen 0,1 x 0,1 x 0,1 cm
Seitenzahl
Veröffentlicht in 2016
Druck 5, herziene
Verlag Uitgeverij Poiesz
Over de uitgeverij

Poiesz

 

Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.

 

U kunt contact met ons opnemen via

 

Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan

 

 M 06 204 324 15
 E  frits@poieszuitgevers.nl

 

Klik hier voor alle boeken van uitgeverij Poiesz op deze site