Kookboek voor alle mannen
Kookboek voor mannen met prostaatproblemen
De recepten in dit boek zijn eenvoudig te maken, de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en de gerechten zijn geschikt voor de dagelijkse maaltijd of voor een etentje. Ze vormen de basis voor een eetpatroon ter voorkoming van het ontstaan van prostaatkanker en het voortschrijden van de ziekte. De gerechten zijn ook nog eens ontzettend lekker en gezond voor iedereen!
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prostaatkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. De diagnose wordt momenteel wereldwijd jaarlijks bij bijna 700.000 mannen gesteld. Er is intussen bewezen dat het eten van het juiste voedsel en het vermijden van slechte producten de gezondheid van de prostaat kan verbeteren. In dit boek leest u in gewone taal de laatste onderzoeksresultaten en wordt er een duidelijk verband aangetoond tussen eetgewoonten en prostaatkanker.
In een uitgebreide inleiding wordt ingegaan op de schaal en risico’s van prostaatkanker. Er wordt bekeken hoe het eten van bepaalde producten het ontstaan en de uitzaaiing van de ziekte kan voorkomen. Waarom is wat u eet zo belangrijk? Hoe werken stoffen in voeding? En wat kunt u het beste eten om de prostaat te helpen beschermen?
Daarna volgen er ruim honderd heerlijke en voedingsrijke recepten verdeeld in hoofdstukken zoals Ontbijt, Soep, Vlees, Vis, Salade, Vegetarisch, Bijgerechten en Desserts.
De recepten zijn eenvoudig te maken, de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en de gerechten zijn geschikt voor de dagelijkse maaltijd of voor een etentje. En de gerechten zijn ook nog eens ontzettend lekker en gezond!
ISBN | 9789021550695 |
---|---|
Auteur | Margaret Rayman |
Illustrator | |
Bindwijze | paperback |
Afmetingen | 22,3 x 21,0 x 1,5 cm |
Aantal pagina's | 176 |
Verschenen in | 2011 |
Druk | 1 |
Uitgeverij | Uitgeverij Poiesz |
Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.
U kunt contact met ons opnemen via
Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan
• M 06 204 324 15
• E frits@poieszuitgevers.nl
Prof. Margaret Rayman
is hoogleraar voedingsgeneeskunde aan de universiteit van Surrey en leidt het hoog aangeschreven MSc Programme in Nutritional Medicine. Haar onderzoek richt zich op het belang van seleen voor de menselijke gezondheid, vooral met betrekking tot prostaatkanker. Ze heeft wereldwijd gepubliceerd, onder andere in Cancer Research over het verband tussen het risico op prostaatkanker en seleeneiwit-genotype.