Spreekuur Thuis. Mijn schildklier werkt niet goed en nu?

SKU: 9789491549069

Medische voorlichting voor mensen met schildklierproblemen.


Availability: In stock

19,95 €
Product Description
Details

Schildklierafwijkingen komen vaak voor, in Nederland lijden er ­waarschijnlijk meer dan een half miljoen mensen aan. Hoewel leeftijd bij sommige schildklieraandoeningen wel een rol speelt, komen schildklierafwijkingen op alle leeftijden voor, bij vrouwen viermaal zo vaak als bij mannen. Omdat schildklierafwijkingen in ­verschillende vormen voorkomen, bestaat er ook een grote ver­scheidenheid aan klachten, die bovendien niet altijd gemakkelijk worden herkend. Sommige van deze klachten zijn algemeen van aard en kunnen verward worden met andere aandoeningen, die zelfs ­psychisch van aard kunnen zijn. Dankzij de verbeterde laboratoriumdiagnostiek is de kennis over de schildklier in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Wat de werking en de functie van de schildklier zijn, wordt helder uiteengezet. Daarnaast komen diagnostiek, aandoeningen en therapie uitgebreid aan de orde.

Additional Information
Additional Information
ISBN 9789491549069
Autor Dr. Jan Willem Elte
Illustrator
Bind-Methode paperback
Abmessungen 14,4 x 21,3 x 1,2 cm
Seitenzahl 144
Veröffentlicht in
Druck 2
Verlag Uitgeverij Poiesz
Over de uitgeverij

Poiesz

 

Wij zijn thuis in de wereld van mensen met chronische ziekten en aangrijpende levenservaringen. Daarom maken wij mooie boeken, websites, e-books, brochures, e-magazines en apps.

 

U kunt contact met ons opnemen via

 

Poiesz Uitgevers BV
Postbus 147
1540 AC Koog aan de Zaan

 

 M 06 204 324 15
 E  frits@poieszuitgevers.nl

 

Klik hier voor alle boeken van uitgeverij Poiesz op deze site

Over de auteur

Dr. Jan Willem Elte


Dr. Jan Willem Elte

(1946) was tot 2011 werkzaam als internist-endocrinoloog in het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Daarna nam hij enkele jaren waar in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Hij schreef veel over diabetes, de schildklier en ernstige obesitas en trad veel op als spreker. Hij is bestuurlijk actief in de Europese Internisten Federatie.